Winkelwagen

€ 0,00
0

Over Car sound center

Onze diensten

Bij Car Sound Center kunt u terecht voor alles op het gebied van auto-elektronica. In ons uitgebreide assortiment vindt u onder andere navigatie en multimediasystemen, Car-hifi, ritregistratie, carkits, alarm en voertuigvolgsystemen en telecom accessoires. Maar ook voor tuning, velgen, dieseltuning en glascoating bent u bij ons aan het juiste adres. Installatie gebeurt bij ons altijd in overleg met de klant en wordt verzorgt door onze eigen inbouwspecialisten. Kom voor een goed advies eens kijken in onze winkel.

Airco-service

Een goed werkende airco in uw auto is wel zo aangenaam. Het verhoogt niet alleen het comfort maar zorgt er ook voor dat u fris achter het stuur zit. Echter, elke auto met een airco heeft regelmatig onderhoud nodig. Dit voorkomt later hoge reparatiekosten. Car Sound Center helpt u snel en voordelig weer op weg met een goed werkende airco.

Banden & velgen

De banden van uw auto zijn het enige contact met de weg en bepalen de grip, comfort en wegligging van uw auto. Het profiel en de rubbersamenstelling bepalen de prestaties van uw autoband. De wettelijk minimum profieldiepte is 1.6 mm maar wij adviseren u om bij 2mm uw banden te laten vervangen. Wij kunnen een gratis profieldiepte check voor u uitvoeren. Hiervoor kunt u altijd langskomen, ook zonder afspraak.

Velgen zijn bepalend voor het uiterlijk van uw auto, maar tevens beinvloeden ze de wegligging van uw auto. Wij zijn dealer van alle grote merken en kunnen snel leveren. Ook kunt u bij ons terecht voor de opslag van winter en zomerbanden.

Probeer ook onze online 3D configurator Velgen shop!

Telefonie

Sinds 2002 is het verboden om een mobiele telefoon vast te houden tijdens het rijden. Dit geldt voor alle bestuurders van motorvoertuigen, invalidenvoertuigen en bromfietsen. Wanneer u niet handsfree belt riskeert u een boete van €220,- en tevens is het erg riskant voor u en uw medeweggebruikers. Om dit te voorkomen heeft Dregema diverse oplossingen, van Parrot en Bury carkits tot autoradio's en navigatie met geintegreerde carkits. Ook leveren wij een uitgebreid assortiment carkits welke bedient worden met uw af fabriek autoradio.

Tuning

Waarom zou je bij de aankoop van een nieuwe (diesel)auto meer geld uitgeven, als je voor minder geld meer pk's kunt krijgen. Als je een electronische geregelde inspuiting en ontsteking hebt, ook wel motormanagement genoemd is chiptuning mogelijk. Het managementsysteem daar komt alle informatie van de motor binnen. De computer geeft aan de hand van de gemeten gegevens, de injectie en de turbo de opdrachten.

Wij kunnen dit motormanagement herprogrammeren of beinvloeden waardoor uw vermogen en koppel stijgt maar de betrouwbaarheid gewaarborgd is. Wij kunnen zelfs de fabrieksgarantie overnemen.

Trekhaken

Het gebruik van de auto wordt steeds veelzijdiger, zowel zakelijk als voor privégebruik: van vakantie tot buitensportactiviteiten. De trekhaak is hiervoor een onmisbaar accessoire. Wij bieden voor elk autotype een geschikte trekhaak: voor de kleinste compact car tot de meest luxueuze SUV. Wij leveren al een trekhaak vanaf €429,- gemonteerd en wel.